L-V: 10:00-18:00
Oferta PIATA DE CRACIUN la Viena cu avionul la doar 199 euro/ pers
Rezervarea este valabila numai din momentul incasarii urmate de confirmarea primite din partea furnizorului
Detalii oferta turism
  • Tara destinatie: Austria
  • Oras destinatie: Viena
  • Nume hotel: Ibis Mariahilf
  • Numar stele:
  • Descriere hotel: Hotelul este situat central.
Perioade si Preturi Oferta
Perioada Transport Camera Masa Nopti Pret Tip Pret
Inclus

Oferta PIATA DE CRACIUN la Viena cu avionul la doar 199 euro/ pers

- tariful este de persoana pentru 3 nopti cazare/ camera dubla/ cu mic dejun;

- zboruri directe Bucuresti => Viena => Bucuresti, Compania Austrian Airlines

- transferuri aeroport-hotel-aeroport

- tur de oras Viena cu Ghid local de Lb Romana

- asistenta turistica locala 

** oferta este valabila si pentru plecarile din 07 decembrie

Nu este inclus

• Taxele de aeroport, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice
• Taxa de bagaj de cala maxim 23 kg: 30 €/piesa de bagaj/dus-intors (optional, cu plata in agentie la inscriere). In aeroport taxa de bagaj de cala dus-intors este de 45 €/bagaj ! Nota: O familie de 2 persoane poate opta pentru un singur bagaj de cala, iar o familie de 3 persoane poate opta pentru 1-2 bagaje de cala, economisindu-se astfel 30 €/persoana ! Pentru fiecare persoana este inclus bagajul de mana.

Detalii Oferta

Ziua 1 | Bucuresti – Viena

Pentru plecarile 30.11 Grup 1 si 07.12: prezentare la ora 06:10 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS768 cu decolare la ora 08:10. Sosire la Viena la ora 09:00.

Pentru plecarea 30.11 Grup 2: prezentare la ora 09:10 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS790 cu decolare la ora 11:10. Sosire la Viena la ora 12:00.

Pentru plecarea 30.11 Grup 3: prezentare la ora 11:35 in Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS784 cu decolare la ora 13:35. Sosire la Viena la ora 14:20.

Intalnire cu ghidul local vorbitor de Lb Romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central langa celebra artera de cumparaturi Marahilferstrasse sau similar. 

Ziua 2 | Viena Piata de Craciun si Turnul Dunarii 

Mic dejun. Zi libera pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena organizata in piata din fata Primariei. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, va sugeram o vizita la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar. 

Ziua 3 | Viena – Palatul Schonbrunn

Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica dar si Piata de Craciun organizata in curtea palatului, iar dupa amiaza Museum Quartier sau Palatul Belvedere–unde puteti vizita si Piata de Craciun deschisa aici. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central, sau similar. 

Ziua 4 | Viena – Bucuresti

Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg.

Pentru returul din data de 03.12 Grup 1: la ora 12:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS791 cu decolare la ora 15:15. Aterizare in Bucuresti la ora 17:55.

Pentru returul din data de 03.12 Grup 2: la ora 14:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS787 cu decolare la ora 17:35. Aterizare in Bucuresti la ora 20:10.

Pentru retururile din datele de 03.12 Grup 3 si 10.12: la ora 17:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS767 cu decolare la ora 20:15. Aterizare in Bucuresti la ora 22:50.

Galerie
Locatie
Adauga un comentariu
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top