L-V: 10:00-18:00
OFERTA sejur cu ghid PRAGA 5 nopti cazare si transport cu AVIONUL
Rezervarea este valabila numai din momentul incasarii urmate de confirmarea primite din partea furnizorului
Detalii oferta turism
  • Tara destinatie: Cehia
  • Oras destinatie: Praga
  • Nume hotel: Clarion Congress
  • Numar stele:
  • Descriere hotel: Hotel situat aproape de statia de metrou Vysocanska.
Perioade si Preturi Oferta
Perioada Transport Camera Masa Nopti Pret Tip Pret
Inclus

- tariful este de persoana/ camera dubla pentru 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar

- ghid roman insotitor

- zboruri directe Bucuresti - Praga - Bucuresti, Compania CSA

- transferuri aeroport-hotel-aeroport

- tur de oras de 1/2 zi in Praga, cu Ghid local de Lb Romana

• Bonus Croaziera cu Cina pe raul Vltava

- tururi pietonale cu ghidul insotitor conform programului

Alte perioade de calatorie: 23 iulie, 30 iulie, 6 august, 13 august, 20 august

Nu este inclus

- taxele de aeroport, 150 €/ persoana (pot suferii modificari pana la emiterea biletelor)

- asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno

- excursiile optionale

Detalii Oferta

Ziua 1 | Bucuresti - Praga

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:20, pentru imbarcare pe zborul COmpaniei CSA OK803 Bucuresti–Praga cu decolare la ora 15:20. Sosire la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar. 

Ziua 2 | Praga – Castelul Karlstejn

Mic dejun. Turul Orasului de Aur cu ghid local de Lb RomanaCastelul Praghez–cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului, este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira Podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Apoi tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup: piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, "Champs Elysee-ul” Pragai–vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40 km de Praga. Constructia in stil gotic a Castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, Castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara Bonus Croaziera cu Cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar. 

Ziua 3 | Praga – Karlovy Vary

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea Orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy VaryAcesta este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar. 

Ziua 4 | Praga – Dresda

Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar. 

Ziua 5 | Praga – Cesky Krumlov si Ceske Budejovice

Mic dejun. Optional, excursie la orasele medievale: Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumlov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din Sec al XVIII-lea, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in Sec al XVI-lea. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele Plastovy Most, uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice. Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanucel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar. 

Ziua 6 | Praga – Bucuresti 

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe zborul Companiei CSA OK802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii. 

Galerie
Locatie
Adauga un comentariu
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top