L-V: 10:00-18:00
Vacante City Break - alternativa la ofertele de vacanta clasice
City Break Milano, Roma, Londra, Dubai, Paris, Catania, Verona, Firenze, Napoli

Vacantele City Break - o alternativa la ofertele de vacanta clasice

Fie nu ai timp, fie nu esti un calator traditional sau te plictisesti daca stai prea mult in aceeasi locatia, vacantele City Break sînt o alternativa la ofertele de vacanta traditionale.

Ai posibilitatea sa vizitezi mai multe destinatii de vacanta fara sa fii pe fuga. De principiu, pentru un oras mediu ca marime, ca de exemplu Praga, Bratislava, Budapesta, 3-4 zile sint de ajuns pentru a le vizita. Intr-adevar, atunci cind vorbim si de shopping, timpul poate parea scurt. Ai posibilitatea sa alegi sa pleci intr-o vacanta City Break prelungita pîna la 4 nopti, ca sa iti satisfaci si dorinta de shopping si de a vizita.

Pentru destinatiile mai indepartate, cum ar fi Dubai, Abu Dhabi, Lisabona, Madrid, cu siguranta ai nevoie de mai multe zile. Pe de o parte pentru ca sint destinatii cautate pentru frumusetea lor, pe de alta parte pentru shopping, peste care nu poti trece.

Se poate face un City Break in Romania, spre exemplu Bucuresti ?

Cu siguranta DA!

Pe lînga minusurile pe care orasul Bucuresti le are, are si foarte multe plusuri. Cum ar fi faptul ca este o destinatie ieftina. Biletele de avion sînt ieftine, Centrul Vechi este o atractie deja cunoscuta in toata lumea, hotelurile sînt relativ ieftine si curate, ai Mall-uri pentru shopping peste tot, iar marcile de prestigiu sînt prezente. 

Lucruri mai mult sau mai putin frumoase se pot spune despre orice fel de destinatie, dar ca turisti tebuie sa vedem partea buna a destinatiilor turistice pentru City Break propuse de Adventure Travel.

Credem ca ofertele de vacanta City Break sint o alternativa foarte buna pentru a vizita cît mai mult.

Adventure Travel va propune vacante City Break in Roma, Milano, Madrid, Venezia, Catania, Napoli, Dubai, Londra, Atena, Larnaca, Viena, Dublin, Glasgow, si multe alte destinatii City Break!

Viata merita traita la maximum!

So, Eat, Pray, Love, Travel!

YES, we know you ! Travel with us!

Adauga un comentariu
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top