L-V: 10:00-18:00
Informatii privind regulile de parcare in Albena, Bulgaria
Reguli parcare autovehicule in Albena, Bulgaria

Parcare in Albena.

Referitor la regulile de parcare in Albena, Bulgaria, am primit de la autoritatile locale urmatoarea informare.

Astfel :

Va aducem la cunostinta, in randurile de mai jos, o informare de ultima ora primita din partea statiunii Albena, informare referitoare la conditiile de parcare in interiorul statiunii in sezonul 2017:
 
"Pentru a proteja mediul inconjurator si pentru a face sejurul turistilor nostri mai placut limitand orice risc de trafic in statiune pentru sezonul 2017 urmatoarele reguli se vor aplica :

    • Acces gratuit cu masina in statiune pana la 30 de minute;

    • Parcare gratuitaLazur – in partea Nordica a statiunii langa intrarea de langa soseaua Albena-Balchik ( zona vilelor West );

    • Parcare contra-cost pentru turisti dupa cum urmeza : turistii care doresc sa rezerve un loc de parcare in perioada sejurului vor achita 10 leva/zi , rezervarile pot fi facute in avans apeland Call center-ul local la nr +359 700 12 110 ( LuniVineri orele 08:30 – 17:00 ) sau la fata locului. Nu se va aplica nici o alta taxa pentru intrare /iesire, locul de parcare va fi asigurat in zonele apropiate de hotelul unde turistii au rezervare, plata se va face la fata locului. Rezervarile pentru parcare se pot face incepand cu 28.04.2017 pentru tot sezonul. Turistii care nu doresc sa rezerve un loc de parcare in avans pot parca in statiune contra cost : 10 leva/sejur dar nu se va asigura un anumit loc specific, fiecare intrare /iesire aditionala in/din statiune se va taxa suplimentar cu 2 leva. Turistii mai pot parca si in spatiul special amenajat de langa statia de autobuz din Albena de langa intrarea in statiune contra taxei de 5 leva /zi.

Adauga un comentariu
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top