L-V: 10:00-18:00
FORMULAR CERERE/ACORD PRELUCRARE DOCUMENTE SI INFORMATII CU CARACTER PERSONAL
Descarca formularul de acord pentru prelucrarea datelor si informatiilor cu caracter personal

CERERE/ACORD PRELUCRARE DOCUMENTE SI INFORMATII CU CARACTER PERSONAL

 

CATRE

ADVENTURE TRAVEL SRL

Bucuresti, str. Islaz nr. 6A

Sector 1, 011556

 

                                                                                                    Data ..........................................

 

Subsemnatul .............................................., domiciliat in ........., str. ................ nr.........., oras.........., cunoscand dispozitiile legii nr. 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare si a Regulamentului European 679/2016 referitor la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor si informatiilor cu caracter personal si protectia vietii private, prin prezenta declar in mod expres ca datele furnizate sunt reale si corecte si sunt de acord cu prelucrarea datelor si informatiilor cu caracter personal, nume, prenume, adresa, CNP, serie act identitate in vederea utilizarii in scopul de a mi se furniza informatii, consiliere, consultanta, mesaje e-mail/ newsletter-e, formalitati check-in, bilete avion, excursii, vacante.

Prezentul acord este dat atat pentru subsemnatul cat si in calitate de parinte/tutore al minorului............................ ( daca nu se aplica, se anuleaza)

 

Nume, Prenume .................................................                           Semnatura..............................

Adauga un comentariu
cont right
.
Oferte speciale - numai pentru abonatii nostri
Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei primi oferte exclusive si oferte speciale
Top